De meeste verwarring ontstaat wanneer men een keuze moet maken tussen Renovlies of Glasweefsel Beide producten zijn vervaardigd uit het zelfde materiaal te weten glasvezel Renovlies echter is absoluut structuurloos(glad) en oogt gelijk aan stucwerk Glasweefsel daarentegen is gewoven in gevarieerde structuren,denk hierbij aan het bekende ruitje of de visgraatstructuur,er zijn legio varianten verkrijgbaar.

Lees meer...

Uiteraard doen wij meer dan Renovliesbehang of Glasweefsel Sterker nog wij zijn groot geworden en gegroeid met het aanbrengen van diverse soorten behang voordat er uberhaupt nog sprake was van renovlies of glasweefsel Kiest u dus voor een keuzebehang(in de regel 53cm breed) Of een speciaal merkbehang of een poster/mural of anders, Dan kunnen wij dit moeiteloos en professioneel voor u verwerken met een gegarandeerd hoog kwalitatief eindresultaat.

Lees meer...

Wanneer u waterschade of brand heeft gehad, dan zal er waarschijnlijk wel het één en ander hersteld moeten worden. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar wij kunnen u hierin ondersteunen. Door onze expertise in wandbekleding en het herstel hiervan, kunnen wij voor u een offerte opstellen voor uw verzekeringsmaatschappij. Indien gewenst willen wij ook voor u de correspondentie overnemen.

Lees meer...

Naast het aanbrengen van renovliesbehang doen wij natuurlijk meer. Wij kunnen u met een aantal zaken ondersteunen. Zoals wij al op de welkomstpagina duidelijk hebben gemaakt, richten wij onszelf alleen op behangwerkzaamheden en we zijn hier een expert in. Wij hebben echter over de jaren een uitgebreid netwerk van goede professionals opgebouwd

Lees meer...

Nadat wij uw woning hebben opgeleverd kan het zijn dat er tijdens de verhuizing iets beschadigd wordt door u of door derden, een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Gelukkig houdt onze service niet op bij oplevering. Mocht er onverhoopt iets beschadigd raken tijdens de verhuizing kunt u ons altijd even bellen.

Lees meer...