Overige werkzaamheden

Naast het aanbrengen van renovliesbehang doen wij natuurlijk meer. Wij kunnen u met een aantal zaken ondersteunen. Zoals wij al op de welkomstpagina duidelijk hebben gemaakt, richten wij onszelf alleen op behangwerkzaamheden en we zijn hier een expert in. Wij hebben echter over de jaren een uitgebreid netwerk van goede professionals opgebouwd

Dus wanneer u toch stucwerk nodig heeft, omdat bijvoorbeeld het plafond Spac-gespoten is met de welbekende V-Groef, dan kunnen wij in ons persoonlijke netwerk een ervaren stucadoor voor u regelen die indien gewenst uw spacplafond zo strak kan stucen gelijk een biljartlaken,uiteraard ook tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij goed contact met een aantal professionele latexspuiters. Tegenwoordig is het normaal dat de zolder meestal opgeleverd worden met groene of bruine dakplaten, dit oogt natuurlijk niet heel mooi, vaak zelfs somber en bedompt. U kunt natuurlijk zelf deze platen gaan schilderen, maar om dit echt netjes te krijgen kost dat veel tijd. Met behulp van ons netwerk van professionele latexspuiters heeft u prachtig witte dakplaten in ongeveer één werkdag, wat uw zolder natuurlijk ruimer doet ogen.

Ook voor andere werkzaamheden kunt u gebruik maken van ons netwerk, denk hierbij aan bijvoorbeeld een leiding verleggen, kachel verplaatsen, schilderen of andere werkzaamheden. Zoals al eerder aangegeven hebben wij een uitgebreid netwerk aan ervaren professionals die door ons geselecteerd zijn op kwaliteit. Daarnaast kunnen wij alle contact met deze professionals voor u onderhouden, dus heeft u maar één aanspreekpunt. Wij bieden u de service om deze werkzaamheden voor u te regelen.

Wij bieden hiervoor een aantrekkelijke prijs aan, zonder de zorgen van het zelf regelen. Wij regelen alles vanuit ons netwerk, wat betekent dat u de beste prijs en kwaliteit krijgt. Kortom, u heeft geen extra zorgen in deze hectische periode. Laat ons u ontlasten, dan zorgen wij ervoor dat alles op tijd en volgens afspraak afkomt.