Finishing Touch
Behangspecialisten

Bedrijf

Finishing Touch, uw behangwerkspecialist. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in behangwerk. Wij zullen nooit zeggen alles te kunnen, maar richten ons vooral op behangwerk. Door onze 35 jaar lange ervaring zal u verrast worden door onze efficiƫntie en kwaliteit van werken, u kunt ieder soort behangwerk aan ons uitbesteden, dan zorgen wij voor het beste resultaat. Of het nu gaat om renovlies, glasvezel, keuzebehang, posters of zelfs exclusief materiaal zoals arte of ulf morits, wij hebben overal mee gewerkt en niets is ons vreemd. Kortom, u kunt voor alles wat op de muur moet bij ons terecht!

Welke ervaring heeft Finishing Touch? Door de jaren heen hebben wij aan een breed scala aan projecten gewerkt, van particuliere opdrachten tot aan grote instellingen zoals bungalowparken en cruiseschepen. Een greep uit onze reeds afgeronde projecten:

  • Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
  • Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch
  • Hoofdkantoor Campina Nederland

Wij hebben alle benodigde ervaring in huis. Dus wanneer u voor ons kiest, kiest u voor vakmanschap, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij garanderen dat u een goed eindresultaat krijgt, ongeacht de opdacht!